Čoper kafe > Razno

android

(1/1)

Peacemaker:
Koju aplikaciju koristiti za lakše praćenje foruma preko Android telefona?

Administrator:
Sa obzirom da je forum još uvek maltene u beta fazi  ili  hajde da nazovemo ovo kao RC  ( "kadidat" za  puštanje u normalnu funkciju ) nije još rešeno pitanje androida mada je sam  sajt napravljen da može da radi sa XHTML i WAP2 režimima. Videćemo ubuduće da ako ništa drugo stavimo forum da radi preko TAPATALK aplikacije. U svakom slučaju ako  neko ima neki predlog moguće je da uđe u razmatranje.
Hvala na sugestiji i predlogu.
Administracija

Игор:
Зависи колико имаш живаца и времена да инсталираш и деинсталираш оно што ти не одговара. Не одговара свакоме све а зависи и од телефона који користиш, тј. процесора. Као претраживач бих препоручио Оперу,  мислим да је изашла нова верзија и да су прешли на  WebKit језгро и да се зове "Opera Ice pretraživač za iOS i Android". А за апликацију пробај " Tapatalk Forum App v2.4.7" која је изашла у децембру! Ја лично носим телефон са Symbian OS, тако да се нисам баш нешто играо са андроидима!

No.007:
Предлог за администрацију:
Поред праћења форума преко одг. апликације за праћење, можда не би било лоше покушати да се на форум примени и "респонзивни веб дизајн", нпр. помоћу "медија типова" (media types) који су тренутно популарни и најједноставнији за уградњу. На тај начин би био побољшан преглед форума не само преко Android OS, већ и преко осталих оперативних система које користе "паметни телефони" (smart phones) као и таблет рачунари.
Наравно, много је теже то урадити у овој фази, него док је форум био у фази развоја, али ако може одлично, ако не може опет одлично и то је то  ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju