Motori > O motorima

Koj motor kupiti?????

<< < (3/4) > >>

_Alexa_:
Da, kruzeri i "čoperi" su malo na ceni i ispod 1200€ teško može da se nađe nešto kvalitetno. Do duše ima tu i kineza KinRoud, Sprint Prince, Sprint Challenger , Qingqi , Regal Raptor... Naravno u izvdebi od 250ccm (233+-1)  sa cenama od 500 do 900 € od prilike i do sada su se isplatila kao lepa i jeftina rešenja vožnji. Nemaju neku kranju brzinu, oko 100km/h a ni nešto snage ali teraju. Mnogo nas se sitih navozasmo sa takvim motorima pre nego smo pazarili nešto ozbiljnije. Pod tim ozbiljnije mislim na kubikažu i snagu.
Best buy je svakako Honda Shadow sa svojih 600ccm ali i najskuplje rešenje. relativno racionalan potrošač, solidna snaga, dovoljna veličina motora, izdržljiv agregat... Nakon toga po mom mišljenju Suzuki Savage 650, mali motor ali za prepravke kao stvoren. Zvrk od motora, mali potrošač i ako je jedan cilindar ali kako kažu nemci jedan cilindar jedan problem. Sledeći po mom mišljenju Yamaha Virago 535 , snaga , upravljivost, udobnost ali jača potrošnja.I na samom začelju i ako ga mnogi hvale Kawasaki EN500 , dosta snage,  R-mašina i jedini redni agregat iz ovog kratkog odabira, sve manjkavosti proizvođača su se pokazale i na ovom agregatu no sve u svemu nije loša kupovina za dobar primerak.

Generalno menjaćeš motor na svakih par godina pa verovatno većinu posedovati ili probati. Možda ustanoviš da kruzer i nije nešto što tebi odgovara, mnogi su to otkrili ložeći se na ovu vrstu motora ali sve u svemu, probaj kada imaš priliku i druge motore, gledaj interesuj se i doći će sve na svoje ;)

berza:
 Imam kineza od 250ccm, mali potrosac...
065 583 92 40 Sladjan ili ti Berza.pozovi da popricamo.

lazarbeli2:
Niko mi nije preporucio kineza. Meni treba nešto sa čime bi se usudio da idem bilo gde a ne da je non stop kod majstora...

berza:
  Ljudi u klubu znaju mog kineza, vise puta sam iso do Crne Gore s njim, potrosnja ispod 3 litra. Bez ikakvih problema. ;D

lazarbeli2:
Pošalji slike da vidim i li link ka oglasu. Koliko ga ceniš itd?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju