Get Adobe Flash player

Greška
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

МК Чопер Србија

 МК Чопер Србија је мото-клуб који окупља љубитеље искључиво чопера, крузера и трајкова рађених по узору на ове две врсте мотоцикала. Осмишљен је као слободан, без председника, без чланарине, без припадности мото-организацијама, без сталне локације и без регистрације, по чему је један од првих, а можда и једини такве врсте у југоисточној Европи. Због таквог статуса је окупио велики број истомишљеника и чланова из свих делова Србије, чиме се афирмисао као један од најбројнијих мото-клубова у Србији, а једним својим делом се проширио на интернационалну мото-сцену са својим члановима ван граница Србије
Ради заштите либералног статуса и визуелне идентификације клуба (боја) донета је одлука да се клуб региструје са формалним извршним и управним органима, тако да су првобитни принципи у потпуности сачувани: сви чланови клуба су једнаки, сви одлучују, председник клуба је само представник који спроводи одлуке Скупштине, клуб и даље остаје непрофитабилан и без чланарине.

 

Добро дошлицу жели вам МК Чопер Србија

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Малтешки крст

Vitezovi Hospitalci (takođe poznati kao Suvereni Red Svetog Jovana Jerusalimskog od Rodosa i od MalteMalteški vitezoviVitezovi sa Rodosa, i Malteški kavaljiri; francuski: Ordre des Hospitaliers ) je udruženje koje je počelo kao bolnica osnovana u Jerusalimu 1080. da bi se starala o siromašnim i bolesnim hodočasnicima u Svetoj zemlji. Nakon osvajanja Jerusalima 1099. u Prvom krstaškom ratu postala je verski i viteški red kako bi se starala i branila Svetu zemlju. Zvanično je priznat 15. februara 1113.  Posle gubitka hrišćanske teritorije u Svetoj zemlji, Red je delovao sa Rodosa gde je imao suverenost, a kasnije sa Malte gde je bio vazalna država pod španskom vice-kraljevinom Sicilijom.

Text preuzet sa Wikipedia - slobodne enciklopedije.

© 2018 MK Čoper Srbija. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU General Public License.
Joomla Themes designed by Web Hosting Top